Paragnost Eddie en Consulenten

Blijf geloven

Blijf gelovenEr is een enorm gebrek aan geloof op de aarde. Zelfs de gelovigen verliezen het geloof dat ze van ziekten en andere narigheid kunnen herstellen en dat ze iets kunnen bereiken in de maatschappij.
Ergens ook wel begrijpelijk door de enorme chaos die momenteel op de aarde heerst is het niet zo eenvoudig om dit maar gewoon naast je neer te leggen. Dan zou je wel gaan twijfelen.

Maar dat is nu net de clou de meeste mensen gaan dan door dit gebrek aan geloof juist dingen doen die ernstige problemen kunnen veroorzaken en als er ook maar één iemand is die een ramp veroorzaakt die vele mensen treft dan is daar al de vraag zie je nu wel als er een God zou bestaan dan zou hij/zij dit nooit toestaan.
Maar God heeft hier niets mee te maken. Dit doen de mensen zelf zij zijn de veroorzakers van zoveel kwaad.

En als iemand niet meer gelooft in de goede dingen dan kan dit tot gevolg hebben dat men gewelddadige dingen gaat doen. Of zoals het ook meestal al gebeurt alle verborgen maar inmiddels al achterhaalde vormen van zware criminele industriële vergiftigingen. Kijk maar naar de chemtrails die je continu in de lucht ziet die veroorzaakt worden door de lozing van giftige stoffen door vliegtuigen. Het gaat maar door en door en het is net genoeg om ons op den duur ziek te maken. Wat een zielloze mensen zitten daar achter. Hoe ver kun je van jezelf en je geloof in het goede staan? Allemaal macht en verlies van geloof.

Hierdoor lieve mensen worstelen zovelen van ons met hun gezondheid en komen er steeds meer onverklaarbare klachten. Ook worden mensen hierdoor ontmoedigt en voelen ze zich niet meer veilig in de wereld en terecht. Jij als mens verdient het om gelukkig en gezond te zijn en laat je niets wijs maken er is een waarheid die diep in jou ligt en waar je altijd gebruik van kan maken.
Het zelf genezend vermogen van je lichaam is zeer krachtig en dat kun je aansturen door je geest.

Het is mogelijk om met goede en gezonde voeding je lichaam krachtiger te maken en je immuunsysteem te herstellen . Je leven hoeft niet ellendig te zijn en je hoeft geen verslavingen te hebben je hoeft jezelf niet ziek te roken of te drinken jij kan zeker de baas zijn over je eigen lichaam. Heb daar vertrouwen in en geloof in je eigen kracht.
Zonder geloof in God en in je eigen krachten zak je steeds verder weg in de narigheid. Hou je ogen open en zie het goede en blijf niet staren naar die blinde vlekken die je steeds maar voor ogen ziet. Het is een harde wereld waar we in leven en het zijn de mensen die hem hard maken niet God.

Er is en blijft altijd een helpende hand aanwezig je hoeft er maar voor open te staan en het aan te pakken. We hoeven onszelf niet ziek te praten en onszelf ziek te laten praten. We kunnen eerst eens kijken naar ons eigen gedrag hierin.
Door je innerlijke overtuiging kan je jouw eigen weg donker houden of verlichten.
Dus wat is het wat je voelt, wat is het wat er elke dag door je heen gaat?

Ben je depressies door wat er in je leven gebeurt en kom je daar niet zo makkelijk uit? Voel jij je eenzaam en in de steek gelaten met je zorgen en problemen en je fysieke klachten? Ga dan eens na wat er werkelijk in jou leeft. Ga diep je kern in en ga voelen waar je knelpunt zit waar je pijnen en je angst voor overgave je tegen houdt om te herstellen.
Het leven mag mooi zijn en je kan jezelf gezond eten gewoon door goede voedingstoffen tot je te nemen in plaats van ziekmakend fabriekseten.

Er is elke dag de mogelijkheid om je leven om te gooien, om wat meer tijd in dat lichaam te steken en om zorg te dragen voor jezelf. En ook al klinkt het ongelofelijk je kan je leven helen door voeding. Zo krijgen je hersenen meer voeding en deze geven weer de goede signalen naar de rest van je lichaam.
Vette maaltijden met veel mayonaise en rijke machtige maaltijden uit de oven die rijkelijk bestrooid zijn met kazen en toetjes die vol zitten met suikers daar heb je maar een kort gevoel van genot van.
Al heel gauw grijp je weer naar iets anders om te snacken en het maakt je doodmoe omdat je lichaam veel te verwerken heeft.
Je huid gaat er slecht uitzien en je voelt je snel lusteloos en als je dit voedingspatroon maar volhoudt dan ga je op den duur vanzelf een kant op die verwijst naar bezoeken aan de huisarts en wellicht nog erger.

De meest logische volgende stap zou zijn je voedingspatroon veranderen en meer vertrouwen hebben in je eigen lichaam en geloven dat je het kan. Jij kan jezelf overwinnen. Jij, ik, ieder mens op aarde heeft de kracht om zichzelf te overwinnen en dat lieve mensen is juist de bedoeling. Weg met verslavend gedrag en welkom een beter gezondheid. Geloof in de hulp van het universum en de eeuwige helpende hand die je wordt aangereikt.

Je moet het wel willen zien en vooral in geloven maar dat is uiteindelijk jouw keuze.
Als je echt wil dan kan je het veranderen draai die knop om in je hoofd en zet jezelf ertoe aan om echt voorgoed af te rekenen met die oude patronen.
Transformeren moet je leren en de tijd voor nemen maar het is mogelijk, Door stapje voor stapje die weg te verlaten en een ander pad te bewandelen kun je jezelf overwinnen.
Laat je niet leven door een maatschappij die alleen uit is op eigen winstbejag maar gebruik je verstand en onderzoek wat goed voor je is en waarbij je jezelf steeds beter voelt.

Mocht je er graag hulp bij hebben dan kun je altijd een voedingsdeskundige opzoeken die hierin gespecialiseerd zijn zoals Juglen zwaan of Monique van der Vloed. Je kan deze mensen googelen en eens informeren bij ze of je gaat zelf aan de slag stapje voor stapje.

Wil je hier graag eens over praten met mij dan ben ik bereikbaar op Paragnost-Eddie box 68.

Hartegroet,
Elisa-lis