Paragnost Eddie en Consulenten

Beperkende geloofsovertuigingen

Beperkende geloofsovertuigingenBeperkende geloofsovertuigingen overwinnen deel 4. Vervolg op het derde deel…

Je bent nu zover dat je je zielspartner in de zielsdimensie hebt aangetrokken…in die fase waarin je je bewust hebt verbonden vanuit jouw hartcentrum, ontdek je meestal de overtuigingen die je kunnen blokkeren dat deze persoon daadwerkelijk, concreet in jouw leven verschijnt.

Of je dit nu graag hoort of niet…we zijn allemaal mensen en hebben via ons socialisatieproces heel wat overtuigingen met de paplepel meegekregen.
Accepteer het, bekijk het, onderzoek het en voel de bereidheid om de wellicht jaren vastgeroeste overtuigingen te veranderen in datgene waar jij voor staat…dit gaat wel verder dan de ‘ gedachte ‘, een gedachte heeft zich ook ‘ energetisch ‘ vastgezet in ons hele wezen…laat staan alles wat we nog eens meegekregen hebben voor geboorte, via onze geboorte-ouders, voorouders, langs vaders en moeders kant. In de jaren 80 heb ik de opleiding Emotioneel Evenwicht afgerond van Dr Roy Martina, en ondertussen heeft Roy nog zoveel meer aan wijsheden, inzichten neergezet..net om de wortel uit te roeien. Ik verwijs heel regelmatig naar Roy Martina op dat vlak, dé pionier.
Ook een kind voor zijn tijd…ver zijn tijd vooruit, waar velen nu de Nieuwe tijd overroepen, was o.a.Roy al bezig met schrijven over het Aquariustijdperk.

Het is heel jammer dat beperkende, destructieve overtuigingen het fysieke aardse manifesteren van je zielspartner teniet worden gedaan, zoals de overtuigingen die je in het diepste van je hart vertrouwt dat die zielspartner onderweg is, gemanifesteerd zal worden. Overtuigingen werken in twee richtingen.

Ik ga een paar voorbeelden van negatieve belastende overtuigingen als voorbeeld gebruiken:

‘ Ik ben al zover in mijn spirituele groei, ik geloof niet dat ik een partner kan vinden die net zover staat als ik, laat staan dat hij net als ik zoveel interesses heb ‘…
‘Ik ben altijd aan het werk, ik geloof niet dat ik ooit die zielspartner zal ontmoeten ‘…
‘Uiteindelijk ben ik niet gemaakt voor de liefde, geen enkele relatie heeft het uitgehouden bij mij…’
‘Ik ben heel kieskeurig in de liefde…niets is goed genoeg voor mij …’
‘Ik ben in elke relatie in de steek gelaten, gedumpt en ingeruild voor iemand anders…ik geloof niet dat ik liefde waard ben…’
‘Ik heb geen diploma’s, ik ben toch veel te dom om een ernstige serieuze partner te krijgen…’
‘Uiteindelijk…wie zou nu iemand kiezen als mij, ik ben veel te dik, ik schaam me te pletter voor mijn lichaam…’
‘Ik heb maar een gewone job, heb geen eigen huis, geen vette spaarrekening…’
‘Ik heb twee kleine kinderen, wie wil nu een partner met nog kleine kinderen…’
‘In mijn familie langs moeders kant zijn al mijn tantes en nichten gescheiden…waarom zou het dan bij mij lukken….? ‘
‘ Zielspartner? Wat een onzin eigenlijk…ik geloof er niet in, ik zie wel…’

Een kleine greep uit de zovele negatieve destructieve belastende overtuigingen….
Herken je één van deze overtuigingen ? Er zullen alvast nog wel op één of andere manier overtuigingen zijn die jou belemmeren om een zielspartner aan te trekken.

Belangrijk is dat je deze overtuigingen daadkrachtig onderzoekt én aanpakt, niet enkel op mentaal vlak, maar ook op energetisch vlak. Zoek desnoods iemand die professioneel werkt met E.E… ondertussen zijn er allerlei op energetisch vlak nieuwe manieren ontwikkeld ( M.I.R. vb, E.F.T…..) om de blokkades op te lossen. Zolang het werkt voor jou, dat je ook alle tools aangereikt krijgt om er dan zelf mee aan de slag te gaan, is het prima.

Op die manier kan je je verder voorbereiden op een liefdevolle magische relatie met je zielspartner en jezelf nog meer ontwikkelen als een magneet voor je zielspartner.

Ben je bereid om die liefde, waar jij uiteindelijk naar verlangt, te ontvangen, je hart open te houden, de liefdesenergie vanuit jezelf te laten stralen en stromen…omdat JIJ liefde BENT.

Weet je van jezelf dat je liever geeft dan ontvangt…tijd om ook dit patroon te doorbreken.
Ik hoor zo vaak zeggen ‘ Ik geef liever dan dat ik krijg…’.
Lieverd….wanneer ben jij gestopt om te ontvangen…waarom ben jij gestopt je open te stellen te ontvangen…waarin ben jij die allereerste keer zo hard gekwetst dat je besloten hebt enkel nog te geven…om zelf te ontvangen: de goedkeurende knikjes hoe lief je wel niet bent…terwijl je heel diep in je hart ook heel graag wil ontvangen?

Hoe vaak vertellen vooral vrouwen me : ‘ Ik ben leeggegeven, ik ben op, leeg, ik heb niets meer te geven…’ . Vaak verbloemde klachten: ‘ Ik ben altijd diegene die geeft…wanneer ga ik nu eindelijk eens…..’
Het moment dat je ECHT bereid bent je hart te openen om te ontvangen, dan pas zal je ontvangen en geen moment vroeger.

Herkenbaar als gever….je bent niet gewoon om te ontvangen dus ga je ( vanuit het onwennig gevoel te ontvangen) de schenker als dank ook iets geven…je mag ontvangen en ‘ dank je wel, wat fijn ‘ zeggen.

Starten met een compliment ontvangen….( je voelt wel als het niet gemeend is, echt wel), voel hoe je hart helemaal openbloeit, het heeft zich zolang, veel te lang verstopt achter allerlei overtuigingen die JIJ nu mag veranderen.
Oefen zoveel mogelijk in het dagelijks leven, met je vrienden,als je huisdieren hebt ( zij zijn dé beste leraars hiervoor) collega’s, je werkgever, kinderen….

Heel veel liefs
Medium Mieke
www.miekecoigne.com