Paragnost Eddie & Consulenten

Ben jij een geïncarneerde engel?

medium angelIk steek het niet onder stoelen of banken…ik heb zowat alles wat ik ‘ leren ‘ bij Doreen Virtue aangepakt en heel dankbaar voor alles wat ik van haar heb geleerd aan inzichten, wijsheden, ervaringen…dat ze helaas een hele lawine over zich heen heeft gekregen omwille van bepaalde keuzes die ze heeft gemaakt, vind ik jammer, niettemin is ze, wat mij betreft, de koningin van het engelenmediumschap.

Een paar jaar geleden ben ik ook bij haar de opleiding tot Realm Reader gaan volgen….bijzonder verrijkend, niet alleen om te weten of iemand al dan niet een geïncarneerde engel is of een sterrenmens. Er wordt vaak wel eens gezegd over iemand ‘ zij is een echte engel ‘. Ik vind het altijd wat vreemd dat dit vaker over meisjes/ vrouwen wordt gezegd…alsof dit niet het geval zou kunnen zijn bij jongens/ mannen?

Het moeilijkste bij de eindtest van deze opleiding om Doreen ergens te plaatsen…niettemin slaagde ik er na twee keer toch in mijn certificaat te behalen.

Nu wat en wie zijn geïncarneerde engelen? Hoe kan je hen snel herkennen?
In eerste instantie herken je hen aan een hartvormig, vriendelijk en lief gezicht, ze zien er letterlijk uit als een ‘ engel ‘ . Je vindt geïncarneerde engelen vaak terug in een dienstverlenende job ( vb therapeuten, leraren, verpleegkundigen…) Als je in hun omgeving bent, lijkt het alsof ze omgeven zijn ( voor hen die gevoelig zijn voor het waarnemen van aura’s) door stralend licht en vaak hebben ze geblondeerd haar. Je herkent hen door hun vrij grote hertenogen die één en al onschuld en liefde uitstralen en hebben een gewelfde cupido-achtige mond.

Ga je even op bezoek bij een geïncarneerde engel, dan vind je gegarandeerd engelenbeeldjes, engelenkaarten, engelenboeken, engelensierraden!

Geïncarneerde engelen hebben een groot vertrouwen in de mensen en door hun soms te grote vertrouwen belanden ze niet zelden in één of verschillende toxische en codependente relaties. Eigenlijk blijven ze langer in relaties vastzitten dan de doorsnee mens zou doen. Ze vinden het niet gemakkelijk om hun grenzen aan te geven, neen zeggen is moeilijk en hierbij voelen ze zich heel snel schuldig. Ze hebben de neiging zich overmatig te verontschuldigen en als ze even voor zichzelf opkomen, komt er al snel een ‘ sorry ‘ achteraan.

Als ze niet uitkijken compenseren ze hun tristesse-gevoel door teveel te eten, te snoepen en kunnen hierdoor te maken krijgen met overgewicht.

Niet weinig geïncarneerde ( gereïncarneerde) engelen hebben vaak te kampen met gezondheidsklachten vnl fibromyalgie, chronische vermoeidheid en gynaecologische problemen. Dit heeft vaak te maken met de afwijzing of ontkenning van de vrouwelijkheid, waardoor cysten, tumoren in de baarmoeder ontstaan, voortgekomen uit de pijn die ze hebben ervaren in een ( of meerdere )relaties. Die ervaringen kunnen ook uit vorige levens worden meegenomen!

Geïncarneerde engelen vinden het bijzonder moeilijk om te werken in een omgeving waarin de ethiek, de sfeer, de atmosfeer niet fijn is en kiezen vaker om voor zichzelf te werken of heel selectief te kiezen, wat in deze tijd niet altijd even gemakkelijk is!

Herken jij jezelf in een aantal van deze kenmerken en zit je ondertussen te knikken met een ‘ zie je nou wel, ik herken me in deze omschrijving ‘. Belangrijke tips om jouw leven als geïncarneerde engel vrediger te maken:
– Zet jezelf dagelijks in het licht, vooral als je in een hulpverlenend beroep werkt is dagelijkse spirituele hygiëne heel belangrijk. Wit licht beschermt je, en zorgt ervoor dat je behoefte om te snoepen of teveel te eten , vermindert.

– Omdat je zo graag ten dienste staat van anderen en snel een ‘ ja ‘ zegt op een hulpvraag, is het wijs om niet onmiddellijk een ja te zeggen op een hulpvraag of uit gewoonte er toch altijd te zijn voor anderen. Je kan leren om te zeggen dat je even over de vraag wil nadenken. Even de ja parkeren.

– Omdat jij je heel gemakkelijk schuldig voelt als je neen zegt, want het gevoel van iemand te moeten teleurstellen vreet aan je, je wil niemand teleurstellen of ongelukkig of boos maken, kan je dit schuldgevoel ontgroeien door heel eerlijk naar binnen te kijken wat je werkelijk voelt en hoe een last van je schouders valt als je inziet dat je niet iedereen gelukkig kan maken, ten koste van jezelf. Je kan leren om te erkennen dat je het vervelend vindt de ander teleur te stellen, en tegelijk jezelf een schouderklopje geven dat je eerlijk bent met jezelf én de ander.

– Breng evenwicht in geven en ontvangen. Als jij jezelf herkent als diegene die altijd klaar staat om aandacht en energie te geven, of voor leuke dingetjes te zorgen….ook al vind je het hartstikke leuk om te geven en doe je oprecht en van harte, weet dat de balans niet in evenwicht is en anderen het zo gewoontjes en vanzelfsprekend gaan vinden. Op een dag kan het wel eens gebeuren dat je je vb ziek voelt en dat er niemand voor je klaarstaat en dat je jammert dat jij er altijd bent en er niemand is voor jou.

– Onderzoek waar je jezelf in de schaduw zet omdat je bang bent dat anderen jaloers zouden reageren.

– Leer complimenten te ontvangen.

– Oefen je in hulp te vragen zonder je te verontschuldigen.

– Geef je innerlijke kind ruimte om creatief te zijn en zich vrij te voelen.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com