Paragnost Eddie & Consulenten

Ben jij een aarde-engel?

aarde engel‘ Ik heb meer en meer het gevoel dat ik niet thuishoor op aarde, en het liefst ga ik terug naar Huis. Ik maak me zorgen over mezelf, Mieke. Ik vind het leven hier heel erg zwaar én toch voel ik dat ik hier ook nog iets af te maken heb, er is een kracht die me tegenhoudt. Kan jij invoelen wat er met mij aan de hand is? ‘
Een paar jaar geleden heb ik ook een opleiding tot Realm Reader gevolgd bij Doreen Virtue, het was niet echt eenvoudig en de eindtoetsing van deze opleiding was evenmin eenvoudig. Het is niet zo eenvoudig te stellen of iemand een aarde-engel is en nog minder eenvoudig wat de werkelijke taak van een aarde-engel is. We zeggen snel als we een goed gevoel hebben bij iemand: ‘ Zij of hij is een echte engel ‘ , alleen is dit niet altijd in de context zoals aarde-engelen worden onderschreven, het geval. Als iemand je vb even geld leent, omdat er wat problemen zijn, hoeft die persoon geen aarde-engel te zijn, maar iemand die je geld leent en het geld terugkrijgt , maar we zeggen vaak wel: ‘ oh, wat ben je een engel, dank je wel ‘ .
Er zijn een aantal duidelijke kenmerken die erop wijzen dat je een aarde-engel bent en die tekenen kunnen je helpen je te laten zien wat jouw levenstaak op aarde is.
Voel je je anders dan anderen in je omgeving, alsof je op planeet aarde bent gedropt, en je vraagt je voortdurend af wanneer je eindelijk weer naar huis mag?
Alleen dit is voldoende om te weten dat je hoogstwaarschijnlijk een aarde-engel bent. Als kind al had ik dat gevoel…ik ben niet van hier, dat zijn niet mijn echte ouders, ik hoor hier niet thuis en ik wil naar Huis. Ik voelde me als klein kind al anders dan andere kinderen en mijn ouders en familie vonden me ook een raar kind, een vreemde vogel…en tot op heden is dat niet veranderd. Ik word in april 60 jaar en in die tijd was die informatie er nog niet. Ik hoor dit verhaal van heel wat cliënten, die zich dit realiseren. Beter laat dan niet, toch?
Een andere benaming voor aarde- engel is licht-werker en hieronder vinden we de indigo kinderen/ volwassenen ( waar ik mezelf via de opleiding perfect in herkende) de kristalkinderen/ volwassenen en er zijn nog een aantal anderen ( regenboog, gouden tijd enz…).
Ben je als aarde-engel geïncarneerd, dan heb jij voor incarnatie besloten de wereld verder te helpen in haar transformatie.
Is dat specialer….Neen, ik vind van niet, alleen is de ervaring als aarde-engel intensief, en soms voelt dit ook zwaar, maar goed, wijzelf hebben die taak zelf gekozen, alleen herinneren we ons dit pas als we bewuster worden.
Iedereen die geboren wordt heef een eigen persoonlijke unieke opdracht om te groeien, te leren, zich te ontwikkelen. Elk van ons kiest ook een onderwerp waarin gewerkt zal worden rond één of meerdere levenslessen vb zelfliefde, vergeving …
Een aarde-engel kiest naast een persoonlijke opdracht ook voor een grotere opdracht nl dienstbaarheid.
Herken je in je leven verder dat je heel graag mensen wilt healen, lesgeven, opkomt voor minder-bedeelden ( je nek uitsteekt ) vanuit een scherp rechtvaardigheidsgevoel …dan ben je vermoedelijk een aarde-engel.
Ik wist vb sinds ik 4 jaar was dat ik les wou geven…ik imiteerde dus ook elk jaar elke leerkracht, ik gaf les aan mijn beertjes en poppen tot zelfs mijn oudste zus zat mee op de ‘ schoolbank ‘. Mijn rode draad is er tot op heden één geweest van lesgeven , healen , en ja….mijn nek uitsteken, en dat is mijn Indigo-Power energie. Ik werd hier in het verleden nogal eens op afgerekend…en vaak kreeg ik dus ook te horen dat ik dom bezig was, want dat ik dan ‘ in de neus ‘ zat van hogergeplaatsten. Een tijdje heb ik me dan teruggetrokken…alleen…ik zag veel, ik zweeg en kropte op. Dat ik mede hierdoor ook schildkliercystes ben gaan creëren had grotendeels te maken met ‘ inhouden ‘. Ik was me meer dan ooit bewust dat ik alles wat ik had gecreëerd (omwille van ‘ niet in de neus te zitten’ van) ook kon genezen door te zijn wie ik werkelijk ben en te stoppen met mezelf te verstoppen. Mijn lichaam geeft me perfect aan als ik weer eens in de val trap van ‘ opkroppen ‘ en gebied me in één flits ‘ trek je mond open, het is ok ‘. Het gaat niet over ‘ ik flap het er ongenuanceerd uit, zonder meer ‘ , dan wel ‘ Ik heb iets te zeggen, iets te delen wat bijdraagt tot bewustwording en het hoogste goed van mezelf en mijn omgeving ‘.
Alle zielen , die wij zijn, komen uit dezelfde goddelijke bron, alleen worden onze persoonlijkheden en fysieke kenmerken door gevormd door onze omgeving, onze biografische levensverloop. Ook hebben alle geleefde levens voor dit aardse leven een invloed, vb je fysieke aardse familie waaruit je voortkomt. Ook vormt de zielenfamilie waaruit je voortkomt je uiterlijk, je gedrag, zelfs je levensdoel.
Vanbinnen is iedereen dus hetzelfde: een prachtige vonk van goddelijk licht.
Als lichtwerker kan jouw lichtvonk heel lang vertoefd hebben in de hemel, ver weg van de aarde en alle levens die je bent aangegaan in het engelenrijk, het rijk van de elementen en – wezens, of zelfs andere stelsels , hebben helpen vormen in wie je NU bent.
Als je de prachtig boekjes van Marie- Claire Van Der Bruggen leest: ‘ Het sprookje van de dood ‘ en ‘ De terugkeer naar Huis ‘ kan je het hele verloop lezen hoe een zieltje keuzes maakt.
Niet iedereen is uiteraard een aarde-engel, voor die ‘ rol ‘ riep God de grootste en helderste lichtvonken ter hulp om de overgang te maken naar de Nieuwe Tijd.
Dat iedereen daarentegen een expressie is van de goddelijke vonk is hoop ik duidelijk , in die zin zijn we allemaal gelijkwaardig aan elkaar, ieder met eigen persoonlijke levensmissie. Mensen die dit niet herkennen en een meer rustig leven leiden, hebben hier ook voor gekozen in dit leven, ze kunnen een oppervlakkiger leven lijken te leiden, zonder flinke uitdagingen, tegenslagen…alsof hen alles voor de wind gaat. Soms klagen mensen dan wel eens: ‘ Die heeft alles voor elkaar gekregen, en zie mij, ik krijg de ene ‘ tegenslag ‘ na de andere….’ . Ik begrijp het, ik begrijp jou heel goed.
Misschien is het goed om even terug te kijken naar die tegenslagen…en die tegenslagen te her-evalueren of het werkelijk tegenslagen waren of aanwijzingen om van koers te veranderen, af te zien van eigen-belang in eerste instantie, te gaan voor het grotere doel…niet eenvoudig wellicht, maar toch de moeite waard om te onderzoeken.
Als je het tot op dit moment moeilijk hebt gehad, je aan het aardse leven aan te passen ( lees: je hogere taak op aarde en je bijdrage) kan je nu ook dieper in jezelf die antwoorden vinden die je rust en troost geven. Herinner je je oorsprong, aanvaard de opdracht die je voor je incarnatie besloten had op je te nemen en zie hoe je lichtvonk, je zieltje straalt, hoe blij de engelen met je zijn, hoe trots je gids op je is, je geboorte -engel in alle omstandigheden bij je is.

Veel liefs
Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com