Paragnost Eddie & Consulenten

Ben ik een paragnost, ben ik paranormaal?

Ben ik een paragnost, ben ik paranormaalParagnost, paranormaal. Er wordt vaak naar onze paragnostenlijn gebeld met de vraag: heb ik het in mij zitten om paragnost te worden, ben ik paranormaal of hoe kan ik een paragnost worden, moet ik eerst een cursus volgen?
Iedereen heeft het paranormale in zich zitten. Volgens mij heeft iedereen wel eens een paranormale ervaring gehad!!
Denk maar even mee: Je zit ontspannen in je luie stoel en denkt aan een familie lid. Net dat je aan deze denkt wordt er aan je voordeur gebeld en staat het familie lid voor je deur of je denkt aan de persoon en wordt telefonisch gebeld door de persoon waar je net aan zat te denken. Je loopt door een winkelstraat en je denkt dat je een bekende ziet en vergist je. Een paar tellen later zie je die bekende die je de eerste keer dacht gezien te hebben. Ook kan het zijn dat je op vakantie bent en op een plek komt waar jij nog nooit geweest bent en het gevoel hebt er vaker zijn te geweest (vorig leven). Zo zijn er vele mogelijkheden van terug kijken naar jouw paranormale ervaringen.
In wezen hebben wij mensen allemaal het paranormale in ons zitten. Ieder mens kan zich het paranormale eigen maken als deze er voor open zal staan. Je hebt wel verschillende paranormale kwaliteiten zoals het paragnost zijn helderzien, heldervoelen, helderhoren enz.
Zie het als naar school gaan. Dit heeft ook te maken met het ontwikkelen van je geest en als je afgestudeerd bent zal je lessen moeten volgen om bij de les te blijven.
Met het paranormale is het net iets anders. Bij het paranormale is het belangrijk dat je hier mee bezig blijft door op je medemens in te blijven voelen, horen doormiddel van consulten geven. Dus mensen te helpen met inzichten etc. geven.

Niet elk mens is gelijk op paranormaal gebied. De ene paragnost kan sterker en duidelijker zijn dan de andere paragnost. Dit kun je weer vergelijken met amateur en topvoetbal.
Ook wordt er vaak gevraagd: moet ik een cursus gaan volgen om het paranormale te ontwikkelen?
Een cursus volgen is nooit verkeerd. En begeleid worden door een echte paragnost is natuurlijk ook goed!! Als je naar een paranormale avond (cursus) gaat zijn er meestal meerdere paranormale leerlingen en kun je jouw paranormale ervaringen uitwisselen en natuurlijk leren hoe om te gaan met het paranormale.
Paranormale cursussen kunnen best prijzig zijn en zal voor sommigen niet weggelegd zijn.
Daarom wat tips om het paranormale bij jou te ontwikkelen:

Foto lezen:
Vraag aan een familielid of vriend (in) of deze een foto in een envelop wil stoppen. Je mag de foto zelf niet zien. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.
Als je deze foto in je handen hebt sluit dan je ogen en voel de foto, zeg verder niks.
Alles wat er bij jou binnenkomt bij het voelen van de foto schrijf je op het papier. Wees niet bang om te schrijven want je hebt immers niets te verliezen en je bent je aan het ontwikkelen.
Daarna haal je de foto uit de envelop nu ga je kijken naar de foto en voelen en weer schrijf je alles op papier. Als je alles op het papier hebt geschreven dan ga je het voorlezen aan degene waarvan jij de foto hebt gekregen. Dit kun je ook met een sieraad doen!! Deze paranormale handelingen kun je ook met een groepje vrienden doen door samen foto’s, sieraden uit te wisselen

Kaartleggen intuïtief:
Als je met de Lenormand, zigeuner of engelenkaarten wilt werken op intuïtief niveau is het verstandig om niet de tekst te lezen van het kaartje maar gewoon met gevoel te werken.
Een kennis, familielid mag jou een vraag stellen. Jij schudt de kaarten en legt voor deze kennis 3 kaarten: verleden, heden en toekomst.
De eerste indrukken die jij binnen mag krijgen vertel je gelijk aan deze kennis, wees niet bang om fouten te maken en ga niet nadenken van hoe of wat want dan word je beïnvloed door jouw eigen gedachten en gaan de inzichten die jij door gekregen hebt van de legging echt verkeerd. Wees niet bang om direct door te geven wat jij door mag krijgen. Na een paar leggingen zal deze kaartlegging jou eigen worden!! Veel paragnosten hebben zich op deze manier het kaartleggen eigen gemaakt!!

Pendel:
Pendelen doen paragnosten op hun eigen manier. De ene paragnost werkt met een pendel bord en de ander met een zelf geschreven tekst.
Pendels zijn te koop bij alle spirituele winkels maar je kunt deze ook heel makkelijk zelf maken door gewoon een touwtje met iets zwaar aan het eind touwtje vast te maken!!
Als je gaat pendelen spreek dan met de pendel en jou zelf af wat ja en nee is. Meestal als de pendel van voor naar achteren gaat is ja. Gaat de pendel van links naar rechts is het nee!!
Pak de pendel tussen duim en wijsvinger, stel je vraag ( bijvoorbeeld krijg ik snel bericht?) aan de pendel. Beweeg je pols en arm niet. Laat de pendel zijn werk doen. Door dit meerdere malen te doen zal je je het pendelen eigen maken.
Dit zijn wat oefeningen om jouw paranormaliteit verder te ontwikkelen. Vele paragnosten hebben geen cursussen gevolgd. De meeste paragnosten hebben zich op deze manier ontwikkeld!!
Natuurlijk geeft het extra motivatie als je naar een paranormale cursus toe gaat en extra begeleiding is ook helemaal goed maar het wil niet zeggen dat een paragnost met een certificaat beter is met inzichten geven of op paranormaal gebied dan een paragnost die geen cursus heeft gevolgd. Wel of geen certificaat heeft niks met de paranormale kwaliteiten van de paragnost te maken!!

Ik wens u veel succes met uw paranormale groei!!
Paragnost-eddie & Consulenten!!