Paragnost Eddie & Consulenten

AUTOMATISCH SCHRIFT

AUTOMATISCH SCHRIFT ‘ Na mijn meditatie stem ik me af op de Bron en het gebeurt de laatste tijd vaker dat ik begin te schrijven zonder te weten wat ik schrijf, het gebeurt als het ware vanzelf…als ik lees wat ik heb geschreven is het me soms een raadsel wat ik lees. Ik weet dat dit automatisch gebeurt…alleen het voelt wel wat akelig. ‘

Het kan inderdaad wat vreemd voelen als je je aangestuurd voelt te schrijven zonder dat je nadenkt of hetgeen je schrijft zonder een duidelijk thema voor ogen te hebben. Na de mediatie ben je ontspannen en verbonden met het Al.
Automatisch schrift stelt je in staat om boodschappen van Gene Zijde te ontvangen. Die boodschappen zijn ook meestal heel gedetailleerd en komen dus niet uit je eigen kokertje. Er is altijd een eerste keer waarin je aangestuurd wordt te schrijven en dat kan in het begin behoorlijk wat vragen oproepen als: ‘ Komen die boodschappen wel van Gene Zijde? ‘ ‘ Hoe weet ik dat die boodschappen niet komen van nog aan de aarde gebonden entiteiten ‘ tot ‘ Het kan toch geen schade aanrichten aan mij en mijn ( eventuele) huisgenoten ‘ . Er is dus aanvankelijk toch wel wat angst, twijfel en onzekerheid omtrent de Bron en de mogelijke negatieve gevolgen.
Als je het automatisch schrift bewust wilt gebruiken om met Gene Zijde contact te maken, te communiceren, is het raadzaam je vooraf te beschermen.
Begin dus elke schrijfsessie met een gebed en vraag aan de Engelen, AE Michaël om erover te waken dat er enkel en alleen maar liefdevolle wezens doorkomen, je te helpen de boodschappen op een zuivere manier met je heldere kanalen te ontvangen voor jezelf en voor anderen. Maak je eigen gebed in je eigen woorden, zonder iets specifieks af te dwingen.

Automatisch schrift is een manier om contact te houden met dierbare overledenen, ook met overleden dieren. Er is helemaal géén beperkingen tenzij jezelf in beperkingen denkt. Dit komt doordat onze geest non-verbaal communiceert en de boodschappen onmiddellijk omgezet worden in onze taal. Boodschappen kunnen woorden, uitdrukkingen bevatten dewelke niet jouw persoonlijk taalgebruik omvat, dus wees niet verbaasd dat je dit opmerkt. Ook je handschrift is anders dan gewoonlijk. Maak je hierover geen zorgen. Het gaat om de boodschap en niet om je handschrift of de woorden die je al dan niet in het dagelijkse leven gebruikt.
Je kan ook via automatisch schrift om inzichten vragen met betrekking tot je zielsdoel, moeilijkheden die je tot op heden niet op gepaste wijze kan oplossen. Wees dus niet verbaasd dat de boodschappen die je voor jezelf ontvangt van een heel andere orde zijn dan de gedachten die je tot nu toe hebben vastgezet, zodat je op een punt van stilstand bent gekomen.

Op welke manier je de boodschappen schrijft maakt niet uit…kies de manier waarop jij je het comfortabelste voelt. Ik schrijf heel graag op een blad papier, misschien is dat bij jou je laptop…doe maar wat je in het moment zelf voelt.
Je kan een rustige omgeving prefereren, of om in de stemming te komen zachte achtergrondmuziek laten afspelen…creëer een veilige sfeer voor je begint met je schrijfsessie, begin met een gebed in jouw bewoordingen, maak je hoofd leeg door alle gedachten die voorbijschieten in een ballonnetje te plaatsen ( vb ik hoop dat ik nu een antwoord krijg tot stel dat het me niet lukt…) en neem rustig de tijd. Open je hart en voel hoe je energie, je trilling verschuift, verandert. Je kan je voorstellen dat je omgeven wordt door een zuil van wit licht, adem rustig in en uit.
Laat komen wat komt en breng je ‘ mind ‘ er niet tussen…aanvankelijk kan het zijn dat er helemaal niets doorkomt. Laat mogelijke oordelen voor wat ze zijn, misschien zit het ego nog in de weg. Wees hierbij eerlijk met jezelf. Je kan Spirit nooit in de maling nemen, enkel jezelf of mensen aan wie je wil vertellen dat jij aan automatisch schrift doet en welke boodschappen je doorkrijgt. Op een bepaald moment zal je gegarandeerd stoppen met dit kanaal…omdat je niets kan blijven bedenken om anderen te imponeren.
Bedank alle aanwezigen van Gene Zijde voor het gesprek, spreek je waardering en dankbaarheid uit naar de engelen, weet dat het warme gevoel dat jou in je hart bereikt een blijk is dat ze van je houden en je heel graag helpen en via jou, ook anderen kan helpen.

Hou vooral rekening met het gegeven dat hetgeen je doorkrijgt volledig authentiek moet zijn.
In het geval je niets doorkrijgt, maak er notitie van, schrijf al je indrukken op.
Op het moment dat je begint te schrijven wordt er automatisch overgeschakeld op authentieke communicatie met Gene Zijde. Je zal het gevoel krijgen dat de controle van je pen/ potlood of de letters op je toetsenbord worden overgenomen. Het tempo waarin geschreven wordt kan ook veranderen, heel snel…alsof je het gevoel hebt dat het allemaal langs je heen gebeurt. Laat alles gebeuren.

Het ego kan in het begin nogal flink tekeer gaan zodat je twijfelt en denkt dat je alles zelf verzint of bedenkt. Vraag de entiteit hoe je weet of hij geen verzinsel is. Twijfel nooit aan de informatie die je doorkrijgt na deze vraag, je krijgt altijd duidelijke en rake antwoorden als bewijs. Als het echt de bedoeling is via automatisch schrift boodschappen door te krijgen, zal Gene Zijde je op veel manieren laten merken dat dit de bedoeling is.
Blijven oefenen tot je voelt dat je helemaal in contact bent met Gene Zijde en je alle controle over de aard, de inhoud van de boodschap kan overgeven aan de wijsheid en de intelligentie waarop jij voor jezelf en anderen dienstbaar kan zijn.

Heb je vragen rond automatisch schrift, stel gerust al je vragen aan mij en/ of mijn collega ‘s. Wij helpen je graag verder bij jouw spirituele groei, ongeacht op welke zuiver manier dit bij jou een weg zoekt.

Warme hartegroet

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com