Paragnost Eddie & Consulenten

Aura’s, aura

Aura’s, aura

 

aura en aura's

Aura’s, De aura is de naam die wordt gegeven aan een veronderstellend energieveld dat, volgens verschillende  stromingen, mensen en ook andere levende wezens zou omgeven. Aura’s bestaan uit elektrische trillingen die ons kunnen vertellen hoe het met iemand is. Aura, wist u dat dit niet alleen bij mensen te zien is maar ook bij planten bijvoorbeeld.

Aura’s zouden visueel kunnen worden waargenomen door elk mens.  Sommigen konden aura’s altijd al zien, maar bij de meesten moet het beoefend worden willen ze het waarnemen. De kleuren van een aura zouden, zo wordt beweerd, variëren naargelang de persoon en de omstandigheden. Aura healers  beweren dat ze ziektes kunnen diagnosticeren aan de hand van verstoringen in het aurabeeld. Met wetenschappelijke methodes zijn tot op heden geen aura’s vastgesteld.

Al eeuwen wordt er al over aura’s gepraat. Aanhangers van esoterische stromingen nemen aan dat een aura zou bestaan uit levensenergie, astrale energie, esoterische energie, of een andere, niet in het natuurkundige verscheidenheid voorkomende energievorm. De energie zou nadrukkelijk niet de infrarode straling betreffen, die alle lichamen uitzenden en zichtbaar gemaakt kan worden met een warmtegevoelige camera. Ook zou de aura iets anders zijn dan het nabeeld, dat het menselijk oog – onder bepaalde omstandigheden – waarneemt rondom objecten die tegen een heldere achtergrond zijn geplaatst.

De theosofie, die uitgaat van gevarieerdheid van de stof hylisch pluralisme stelt dat aura’s bestaan uit verschillende fijnstoffelijke lichamen,  die zich in verschillende lagen rondom het grofstoffelijke  lichaam zouden bevinden. Het etherisch lichaam’, het binnenste van deze fijnstoffelijke lichamen, zou via de chakra’s levensenergie uit de omgeving doorgeven aan het materiële lichaam.

Sommige oosterse filosofieën verbinden zeven auralagen met één van de zeven chakra’s middels chakra lagen:

  1. Eerste laag  is de natuurlijke verbinding tussen de eerste auralaag (fysiek lichaam) en het eerste chakra (perineum).
  2. Tweede laag is de natuurlijke verbinding tussen de tweede auralaag (emotioneel lichaam) en het tweede chakra (sacraal).
  3. Derde laag is de natuurlijke verbinding tussen de derde auralaag (ego-lichaam) en het derde chakra (Manipura of zonnevlecht).
  4. Vierde laag is de natuurlijke verbinding tussen de vierde auralaag (liefdeslichaam) en het vierde chakra (hart).
  5. Vijfde laag is de natuurlijke verbinding tussen de vijfde auralaag (communicatief lichaam) en het vijfde chakra (keel).
  6. Zesde laag  is de natuurlijke verbinding tussen de zesde auralaag (intuïtief lichaam) en het zesde chakra (derde oog).
  7. Zevende laag  is de natuurlijke verbinding tussen de zevende auralaag (goddelijk lichaam) en het zevende chakra (kruin).

Aurafoto’s

Er bestaan toestellen die aurafoto’s kunnen maken. Eerst wordt er een foto van de persoon gemaakt die op een stoel zit. Tijdens het maken van deze foto laat de persoon zijn handen op sensoren rusten, vergelijkbaar met de werking van een polygraaf. De hieruit verkregen meetwaarden worden naar kleuren vertaald. Bij een analoog aurafototoestel worden deze kleuren met led licht op de net gemaakte foto van de persoon geprojecteerd, bij een digitaal toestel worden beide beelden simpelweg samengevoegd.

Een andere methode die claimt aura’s vast te leggen is de Kirlian fotografie. Hierbij wordt niet gebruik gemaakt van een lens, waardoor het niet om een foto gaat in zijn meest gekende vorm. Hiermee kunnen enkel lichaamsdelen of voorwerpen zoals boombladeren ‘gefotografeerd’ worden.

Aura’s rond het fysieke lichaam

Een aura wordt gezien als het energieveld rondom het fysieke lichaam, het is immers niet te zien met het blote oog. In verschillende religies wordt er gesproken over een energetisch lichaam rondom het fysieke lichaam heen wat niet te zien is met het blote oog. Dit beïnvloed onze stemming en emotionele toestand en soms de toestand van anderen. Hoewel de meningen verdeeld zijn, wijzen steeds meer onderzoeken uit dat een energieveld bestaat.

Soms kan je iemands aura waarnemen zonder dat je een auralezer bent. Een auralezer kan aura’s lezen en aura’s zien en kan daarbij de verschillende kleuren zien. Zo kan je aanvoelen of er iets met je partner is, wanneer hij/zij zich sip voelt. Mensen die paranormaal zijn en aura’s kunnen lezen, kunnen de aura zien en of voelen.

Sterke intuïtie

Er is geen wetenschappelijk bewijs voor aura’s. Toch kunnen sommige mensen heel bewust een energieveld zien en voelen. Vaak speelt intuïtie hier een grote rol in. Wat ze dan precies waarnemen hangt af van de persoonlijke ontwikkeling en zijn kwaliteiten.

Er zijn zeven verschillende lagen en elk van deze lagen heeft zijn eigen kleur. De verschillende kleuren die te zien zijn worden geassocieerd met verschillende kwaliteiten en emoties. Maar wat betekent de verschillende aura kleuren?

De verschillende aura kleuren

Een aura bestaat uit 7 verschillende lagen en de kleuren worden aan de hand van gevoelens getoond. De basiskleuren die te zien zijn hebben betrekking op je spiritualiteit en emotionele toestand. Bepaalde kleuren zijn positief waar een andere kleur negatief is. Zo kan je bijvoorbeeld negatieve gedachten hebben en dit wordt dan geassocieerd met de kleur rood.

Wanneer iemand boos is, dan kan je in de aura veel de kleur rood zien. Maar zo kan je ook zien als iemand ziek is dat zijn kleur bruin, zwart of grijs is. Als je bijvoorbeeld lekker in je vel zit, is dit ook in je aura te zien. Zo kan je bijvoorbeeld je hand ophouden voor een witte muur, witte achtergrond of een lichte achtergrond. Kijk geconcentreerd tussen je vingers door en dan kan je je eigen aura zien. Dan zie je de verschillende kleuren. Ook kan je bijvoorbeeld geconcerteerd naar een persoon staren. Vervolgens richt je je aandacht op het buitenste gezichtsvermogen en kan je een energieveld zien. Maar wat is de betekenis van deze kleuren?

Rood

Als je rood in je aura hebt zitten, dan ben je energiek en vurig. Iemand kan snel omzetten van gedachten in daden en leest handleidingen.

Oranje

De kleur oranje kan duiden op stromende creatieve energie. Ook kan het betekenen dat je lessen uit ervaring leert in plaats van uit de theorie. Dus je leert het op de harde manier.

Geel

De kleur geel wordt geassocieerd met iemand die zonnig en charismatisch is. Het is gekoppeld aan je identiteit en vertrouwen.

Groen

Groene aura wordt geassocieerd met liefde, mededogen en vergeving. Als je een groene aura hebt dan ben je waarschijnlijk dol op muziek, natuur en vrijheid.

Roze

Roze wordt geassocieerd met aardig, zorgzaam en liefde. Wanneer dit om chakra’s gaat dan wordt deze kleur gecombineerd met het hartchakra.

Blauw

Blauw is het teken van krachtige, inzichtelijke geest, maar misschien wat dromerig. Het is gekoppeld aan de uitdrukking en waarheid.

Paars

Deze kleur wordt geassocieerd met sterke intuïtie en gevoeligheid. Als je zelf paars in je aura hebt, dan heb je misschien zelfs paranormale gaven.

Wit

Het is iets zeldzamer om wit in je aura te zien. Dit kan het teken zijn van een zeer scherpe geest en een neiging tot perfectie.

Zwart

Als er zwart of een andere donkere kleur in je aura zit, dan kan het zijn dat je uitgeput bent. Je moet in dit geval de energielevels in evenwicht brengen door te helen en te aarden. Je moet je energieveld weer in balans brengen.

Dit kan je dus doen door aura schoonmaken. Op deze manier krijg je weer een goede balans in je aura. Aura’s zijn te zien in verschillende vormen, kleuren en verschillende plekken om het lichaam heen. Zo kan je iemands aura waarnemen rond zijn hoofd, voorhoofd of ogen.

Iemands Aura lezen

Ben je nu benieuwd hoe je een aura kan lezen of wil je dat iemand jouw aura leest? Zie wat onze consulenten voor je kunnen betekenen. Misschien kan medium Cecile je wel helpen!