Paragnost Eddie en Consulenten

Als je een relatie wilt beëindigen

Als je een relatie wilt beëindigenAls je een relatie wilt beëindigen, heb dan het lef om dat de ander te vertellen. Niemand gaat een relatie aan met de intentie deze te willen beëindigen. Toch kan het moment zich aandienen, dat het voor jou niet meer de juiste partner is. Is de relatie nog pril en je hebt er niet het juiste gevoel bij, is het toch ietsje makkelijker, dan dat je al jaren bij elkaar bent.

Ben je nog in het stadium van het daten met iemand en je merkt dat voor jou het gevoel ontbreekt en je geen tijd moeite en energie in de ander meer wilt steken, geef dat zo snel mogelijk aan. Je doet jezelf anders te kort, maar zeker ook de ander.

Als medium hoor je vaak, dat wat zo leuk begon, beiden elkaar de hele dag berichtjes stuurden, na een paar dates, je de ander niet meer hoort of ziet. Dan wordt voor de weg gekozen om iemand te dumpen, zonder tekst en uitleg. Deze persoon heeft geen moraal en geen idee wat respectvol met elkaar omgaan is. Loopt weg voor zijn verantwoordelijkheden en durft dus gewoon tegen de ander niet te zeggen, dat het voorbij is.

Als een cliënt op Paragnost Eddie hierover belt, en de vraag stelt of ze nog iets gaat horen van de ander, hoop je als medium dat deze cliënt van de actie van de ander leert. Want wat moet je met iemand die je laat zitten, die nu al niet de moeite neemt eerlijk en oprecht te zijn.

Als een relatie echt de diepgang is ingegaan en je komt dan tot de conclusie dat het toch niet is wat bij je hoort en past, wordt het lastiger om de juiste woorden te vinden. Vaak gaat er dan ook al een wat langere tijd overheen, van twijfel, afspraken afzeggen en die ander voelt dat heus wel.

Als je het voelt, loop er niet voor weg. Het gaat om jouw leven, jouw gemoedsrust, durf te vragen aan de ander wat de reden is waarom die ineens ander gedrag begint te vertonen. Schijnbaar vinden we dit allemaal best nog knap lastig. We gaan liever in een afwachtende houding zitten, een medium of paragnost bellen. Hiermee geef je je eigen onzekerheid aan en werk je in feite mee aan de ondergang van de relatie.

Een relatie vraagt nou eenmaal om eerlijkheid, duidelijkheid en communicatie. Als je daar nog niet toe in staat bent, vraag je dan eens af, heb ik nog ondersteuning nodig van een paragnost of een medium om krachtiger te worden en meer lef en durf te krijgen.

Is een relatie jaren verder en merk je dat het gevoel voor de ander verdwijnt, duik dan ook niet weg. Juist niet, leg het op tafel. Daar heeft de ander recht op. Iets in de mens zegt, loop hiervoor weg. Je loopt dan weg voor jezelf, je pakt je verantwoordelijkheid dan ook niet voor je eigen leven.

Wat er ook gebeurt, is met een gezicht dat op onweer staat in de relatie gaan rondlopen. Alle problemen die je met je partner hebt, gaan bespreken met vrienden of vriendinnen. Dit zegt meer iets over jou, je bent zelf niet klaar voor een relatie. Je gaat alles qua communicatie nog uit de weg. Zo gek is het niet dat je dan de relatie wilt beëindigen, je hebt er zelf aan meegewerkt.

We zeggen allemaal, maakt me niet uit, als je maar eerlijk bent en te vertrouwen. Dit geldt zeker voor alles wat te maken heeft met onvrede in een relatie. En helemaal als je merkt bij jezelf dat je niet meer blij bent met de ander.

Geef dat aan, dat je twijfels begint te krijgen. Voel bij jezelf waar het zit en uit dat. Ga niet de ander negeren, verwijten voor de voeten gooien, de strijd aan. Het bij de ander neerleggen dat de relatie is mislukt. Of van de ander verlangen dat die verandert, anders blijf je niet. Dan manipuleer je.

Heb het lef om de ander, die jou partner is, en juist de persoon is waarmee je lief en leed deelt of wilt gaan delen, het recht heeft op jouw oprechte woorden.

Medium Claire
Paragnost Eddie