Paragnost Eddie en Consulenten

Als je alles zou weten

Als je alles zou wetenAls je alles zou weten dan zou je geen enkele twijfel meer hebben over je bestaan op aarde.
Als je zou weten dat alles waar we nu in leven slechts illusie is.
Dat de pijnen en het verdriet dat we vaak ervaren in het leven op aarde door onszelf gecreëerd worden en dat we hiervoor uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor zijn.
Goh dan zou het allemaal wel eens heel anders eruit kunnen zien voor ons.
Dan zouden we uiteindelijk veel meer genieten van alles wat op ons pad kwam en ook zouden we kunnen berusten in hetgeen ons zogezegd overkwam.
Hoe minder we dan in de weerstand komen hoe meer we zouden kunnen accepteren.

Ik hoor nu veel mensen erg ageren tegen deze woorden en dat is ook weer heel begrijpelijk want we zijn nog steeds niet in dat bewustzijn gekomen allemaal.
Velen beleven de dagen en jaren op aarde als een zware en lastige tijd met uitschieters naar ook leuke en gezellige tijden.
Als we alles nog zouden weten als we indalen in de moederschoot dan zou het ook nog pittig zijn maar dan is er voorkennis en dat zou het allemaal minder leerzaam maken véél minder leerzaam zelfs.
De woorden ‘’kind je daalt nu af- in je vergetelheid’’ zeggen dan ook heel veel, niet?
We vergeten immers alles als we incarneren in een nieuw leven. En ook dat is weer een bewuste zet van onze schepper.

Leer maar van alles wat je tegen komt in je huidige leven kind.
En als je elke keer weer opnieuw een les hebt geleerd met iemand die je op dat moment in je leven hebt dan heb je weer opnieuw een stuk bewustzijn aangeboord en kun je weer een nieuw pad ingaan.
Alles wat je leert kun je ook weer doorgeven aan anderen en al is niet ieders pad hetzelfde toch kun je de basis doorgeven aan de ander.

Laat de lessen bij de persoon zelf die hoef je zelf niet te doorleven. Je kunt iemand tools geven vanuit je eigen beleving maar dan is het wel zaak los te laten want ieder heeft ook zijn eigen belevingswereld en het is wat die ander er mee doet. Voor jou is dan je werk gedaan.
Op dit moment in de tijd zullen velen ervaren dat er een soort van hernieuwd bewustzijn aanwezig is op de aarde.

Dit geeft het inzicht dat we eindelijk eens voor onszelf mogen gaan kiezen zonder dat we ons daar schuldig over moeten voelen naar de ander.
Het leven is voor velen heel heftig geweest de afgelopen maanden en we zijn er nog niet.
De maand april zal gekenmerkt worden door een sterke energie die voornamelijk ook naar binnen gericht is dus we zijn dan vooral met ons innerlijk bezig.
Leer echt te luisteren naar je innerlijke stem, als je echt wil groeien dan kun je veel dingen veranderen en een grote sprong maken naar een hoger bewustzijn.

Kijk ook uit voor mensen die alles makkelijk in de schoot geworpen willen krijgen. Dit zijn de mensen die wel willen maar er niets voor willen doen. Deze mensen komen bij jou hun sores droppen en gaan dan opgelucht weer weg en jij blijft doodmoe achter.
Let erop dat je geen vuil bak bent voor hun energetisch afval want nogmaals alles ligt bij degene zelf.

Eigen verantwoording terug geven en daar niet over twijfelen uit meelij want dat werkt voor niemand daar maak je alleen maar slachtoffers mee.
Zouden we alles weten dan is het heel makkelijk allemaal. Maar wat zegt de schepper, nee dan leren jullie er niets van. Dus zal je zelf de inzichten mogen gaan krijgen door het leven met elkaar op te pakken en op tijd in te zien waar de schoen wringt.
Dan alleen kom je weer een stukje verder in je groei.
Mensen doen elkaar heel wat aan op weg naar die groei en bewustzijn.

Zo kan iemand je behoorlijk gaan manipuleren als jij besluit om er een streep onder te trekken. Je hebt dan al zoveel gegeven dat het tijd is om wat meer afstand te gaan nemen. Maar oei oei oei dat is beangstigend want dan moeten ze het alleen gaan doen en daar begint het terugtrekken en voel je jezelf flink bezwaard. De bedoeling van deze mensen is om je weer dichter naar zichzelf toe te trekken zodat je je eigen leven niet kan gaan leven.
Ze blijven dus parasiteren op jouw energie.

Niet laten meesleuren want dan kom je er niet van af.
Schuldgevoel is uiteindelijk maar iets wat je of aangepraat is of wat men je alsnog probeert aan te praten.
Weet dat alles slechts een spel is tussen mensen.
En dat jij de hoofdrol speelt in je eigen stuk. De anderen zijn slechts medespelers maar wel degene door wie jij je weg verder mag vervolgen in je groei.
Luister je naar je innerlijke stem of ga je door met de oude crew?

Ik zou zeggen de oude soap is afgelopen en we gaan op zoek naar een nieuw stuk met nieuwe spelers. Zo kunnen we gaan kijken of hetgeen we hebben opgedaan in de oude setting nu van pas kan komen in het nieuwe stuk met de nieuwe spelers.
Je kan daardoor nieuwe mensen ontmoeten die beter bij je nieuwe trilling passen en daardoor kun je met elkaar een nieuwe weg inslaan een weg die je brengt naar een geheel nieuw bewustzijn waardoor je meer en meer jezelf gaat worden.

En dit is waar we uiteindelijk naar toe mogen. Het nieuwe bewustzijn in de nieuwe tijd die ons allen een stukje dichter bij elkaar kan brengen.
Sta je open en doe je mee? Of blijf je zitten en laat je deze kans voorbij gaan?
Het antwoord ligt bij jou, maar alleen jij kan jezelf bevrijden uit de illusie dat alles nu eenmaal zo moet zijn in je leven. Je leven is van jou en van niemand anders.
En laat je nooit iets anders wijsmaken.

Als je hier eens over wilt praten met mij of de collega’s dan ben je van harte welkom.

Warme knuffel,
Elisa-Lis box 68 Paragnost-Eddie