Paragnost Eddie & Consulenten

Alles zal steeds meer zichtbaar worden.

Alles zal steeds meer zichtbaar worden.De realiteit zal steeds meer aan het licht komen. Niemand zal worden gespaard in dit proces wat al enige tijd gaande is op de aarde.
Alles komt aan het licht heb ik en veel van mij collega’s al enige tijd geleden geschreven. En hoe komt dit nu wat is er werkelijk gaande?

Dit is nu eenmaal de nieuwe tijd waar we allen doorheen gaan.
Jarenlang hebben we de dingen gedaan vanuit het vorige tijdperk (vissentijdperk) en zijn we als het ware beneveld geweest door de dogma’s van de kerk en de normen en waarden vanuit dat tijdperk (onze ouders en grootouders die ook niet beter wisten) en leefden naar hun voorbeelden.

De nieuwe tijd het ‘’watermantijdperk’’ waarin vernieuwingen aan de orde van de dag lijken te zijn, is er al een tijdje maar eerst moesten we van de oude dingen af zodat we konden wennen aan de vernieuwingen.
Sommige mensen vinden dat maar niets die willen het liefst alles houden zoals het was omdat het te veel roering veroorzaakt.
Zo zie je dat bij de oudere mens die gewend is aan de normen en waarden vanuit de oude tijd en die maar moeizaam mee lijken te kunnen.

Ergens ook weer logisch omdat de tijd waarin we leven heel snel gaat en het niet altijd te behappen is waar we inzitten.
Die verschuivingen die gaande zijn hebben te maken met de planetaire veranderingen die gaande zijn. Wat zijn dit nu? Wel ik heb al in vorige blogs aangegeven dat alles wat wij doen wordt bepaald door gedachten en ingevingen vanuit het hemelenrijk. Inspiratie lees dat woord maar eens goed je ziet dat het woord spirit erin voorkomt en in de spirit zijn houdt in dat we begeesterd worden door de spirits.

Ook staan wij mensen op de aarde onder invloed van de planeten en daar gaan we verder met het verhaal want vele mensen hebben geen idee waardoor al deze veranderingen gaande zijn. De planeten worden al eeuwenlang bestudeert en de groten der aarde raadplegen al eeuwenlang de astrologen om de aarde te besturen via de astrologische tendensen. Dat dit niet altijd op de juiste manier gebeurt dat weten we inmiddels wel gezien de vele strijdtonelen die gaande zijn geweest en nog bezig zijn. De oprechte mensen daarbuiten gelaten want er wordt ook zeer veel goed werk gedaan onder invloed van de astrologische voorspellingen.

Dat Astrologie inmiddels wetenschappelijk bewezen is weten we ook. En ga aub niet uit van de wekelijkse voorspellingen in de blaadjes want daar wordt alleen maar gekeken naar de stand van de zon en je hebt echt wel iets meer nodig om tot een volledige prognose te komen. Astrologen studeren meerdere jaren om het vak te leren en een goed astroloog is goud waard.
Maar goed even terug naar het onderwerp van dit blog. De tijd dus waarin we leven laat een tendens zien van verandering en die tendens komt door verandering in de stand van de planeten. Zo is Uranus de grote vernieuwer en deze planeet hoort bij het Aquariustijdperk. En uiteraard zijn er meerdere planeten die te maken hebben met de veranderingen maar daar ga ik het niet over hebben in dit blog.

In principe is het zo dat wij mensen dus worden blootgesteld aan deze tendensen en daardoor zien we zovele dingen anders worden. Ook mondiaal zien we dat uiteraard in de grote gebeurtenissen die plaatsvinden. Alles gaat anders worden en omdat veel mensen geheime laadjes hebben waar nogal het een en ander in verborgen ligt wat niet aan het licht mag komen zijn er ook zovele toestanden aan de gang. Omdat men veel wil verbergen wat niet aan het licht mag komen moeten er ook weer veel mensen leugens verkopen en houden ze elkaar de hand boven het hoofd.

Deze dingen komen in kleine en grote kringen voor maar het mooie nieuws is dat het niet meer opgaat. Alles maar dan ook alles gaat aan het licht komen. Zelfs als je dingen voor jezelf ontkent gewoon niet wil zien waar je inzit als mens. Of als je als in een partnerrelatie maar steeds tegen hetzelfde aan blijft lopen of dat je in een baan zit waar je knettergek wordt of dat je maar achter dezelfde onzin dingen aan loopt om er bij te horen. Als ik dit schrijf heb ik al een gevoel van vermoeidheid omdat alles wat niet meer bij je hoort ook aan het licht komt. Je voelt je ontevreden je bent gevlucht uit een relatie om de confrontatie met jezelf niet aan te gaan. Je bent gestapt in een relatie omdat je niet alleen wilt zijn en toch niet echt gelukkig bent met die ander.

Daarmee verloochen je jezelf en dat komt aan het licht. Laat het maar schijnen dat licht op alles wat niet meer van toepassing is in je leven.
Je wilt toch vooruit of wil je blijven hangen in die oh zo zware energie. Want dat is het lieve mensen je zet jezelf vast omdat je niet durft vooruit te zien. Dan maar blijven hangen want ik weet nu wat ik heb. Ja dat is dus struisvogelpolitiek. Kop in het zand en blijven staan. Zo leer je niets en groei je niet en hou je alles in stand. En dat is niet de bedoeling van deze tijd. We mogen nieuwe plannen maken en uit onze comfortzone stappen. Dat geeft lucht dat geeft vrijheid en zo kunnen we ook mensen ontmoeten die wel bij ons passen en waar we een nieuwe band mee op kunnen bouwen.

Alles laat zich zien in deze tijd. Stop met een rol neerzetten laat jezelf zien zoals je werkelijk bent en doe je niet anders voor. Alle luchtbellen worden doorgeprikt je ontkomt er echt niet aan. En weet je je zal jezelf echt beter gaan voelen op den duur omdat je geen masker meer hoeft te dragen. Bewuster liefdevoller en meer in harmonie met jezelf is dat aantrekkelijk ?

Door je goed te voelen ga je ook meer vertrouwen uit stralen en dat is waar we in deze tijd naar toe mogen. En ook dat mag zichtbaar worden.

Warme knuffel,
Elisa-Lis box 68