Paragnost Eddie & Consulenten

Alles is in mij.

Alles is in mij.Als je kon zien hoe groot je werkelijk bent dan zou je het waarschijnlijk niet geloven.
Als je zou begrijpen dat je in essentie alles bent dat je uit pure energie bestaat en dat je al overvloed, kracht, geluk, rijkdom, liefde, vrede compassie en schoonheid in je hebt die je alleen maar hoeft aan te spreken zou je dat dan geloven of verwerp je dat?

Vanuit je aardse denken en voelen is dit misschien wat lastig te geloven maar weet dat wij allen slechts een deel van onze ziel in dit huidige leven ervaren.
De andere zielendelen zijn nog thuis daar waar we vandaan komen als we incarneren.
Hoe meer wij ons verbinden met onze essentie hoe meer momenten van gelukzaligheid er door ons heen gaat.

En nog niet het minst van alles kunnen we in die vorm juist hetgeen aantrekken wat wij allen het liefst willen en dat is de partner waar wij mee kunnen groeien en bloeien zodat wij het aardse niveau kunnen ontstijgen.
Het gaat om ware liefde en niet om aardse standpunten. Je ziel is niet bezig met materiële zaken en als er in een verbinding met de ander alleen maar in materiële zaken wordt gedacht of als dat er alleen maar als enige verbinding is dan kun je niet die groei beleven die nodig is voor je zielenleven.

‘’Jammer dan’’ hoor ik vaak zeggen, ik hou wel van een luxe leven op aarde en ik heb het prima zo. Dat kan heel goed zo zijn maar dan bereik je niet die graad van bewustzijn als je alleen maar aan het werk bent buiten je kern. Dan ben je dus heel aards bezig en zie je niet de werkelijke behoefte van de ziel in een diep zielscontact met je partner.

Eerder gaf ik al aan dat er niets mis is met aardse zaken en dat je mag genieten van alles wat de aarde aan schatten met zich meebrengt.
Vergeet daarbij echter niet dat het samenzijn met een partner ook die zelfde aandacht nodig heeft en wellicht nog meer want je komt hier niet op aarde om je aardse rijkdom mee te nemen als je overgaat.
Wat je wel meeneemt is alles wat je aan geestelijke rijkdom hebt ervaren op aarde en dat is van groot belang voor de zielendelen waar je naar terugkeert na je overgaan.

Als je dus volgens je essentie leeft kun je ook dat gene aantrekken waar je al zo lang op wacht. Als je straalt als mens en als je een blij en vrolijk mens bent dan kan je ziel zich ook verbinden met jou aardse wezen.
Als je graag een relatie wilt en die komt maar niet en als je denkt dat je er alles al aan hebt gedaan maar het wil maar niet lukken, kijk dan eens hoe je werkelijk in het leven staat.
Je ziel wil jou wel bereiken op de aarde maar je bent onbenaderbaar, waardoor? Je ziel voelt alleen maar liefde en blijdschap en bij het zoeken naar een relatie is je ziel dus alleen maar bezig met de essentie en richt zich daarop. Dit wil niet zeggen dat je geen partner kan vinden maar een partner vanuit de ware liefde ontmoet je alleen maar als je eerst jezelf hebt gevonden in liefde.

Dit is wat werkelijk resoneert met je ziel en daardoor zal je de man/vrouw aantrekken die wezenlijk met je verbonden is in liefde.
Dit zijn onze aardse lessen en zeker niet onmogelijk om te volgen maar wel lastiger als je nog bezig bent vanuit een bepaald denken te leven.

Geef dit eens een kans het is je eigen verantwoording als je steeds tegen hetzelfde aanloopt betekent dit dat je jouw juiste pad niet volgt.
Als je in je relatie voelt dat je partner niet open staat voor verandering is dit wellicht een moment om daar eens goed over te praten. En denk daarbij dat angst en onzekerheid niet echt de mogelijkheid geven om die verandering aan te gaan.

Stralen doe je niet zomaar, maar als je jezelf de kans geeft om heel diep in je binnenste te schouwen dan kom je daar een grotere schat tegen dan je op de aarde kunt vinden. En daarmee heb je de sleutel in handen tot de persoonlijkheid van je partner.

Dit kan je leven in een transformeren en samen met je partner op een hoger plan brengen.
Weet dat alles tijd en moeite kost en dat dingen niet vanzelf veranderen. Gun je zelf die verandering en beleef je leven in een vorm van verlichting.
Alleen jij kan dat verwezenlijken omdat alles al in jou is.

Wil je er eens over praten met mij dan kan dit via Paragnost-Eddie box 68

Warme knuffel in liefde en licht,
Elisa-Lis