Paragnost Eddie en Consulenten

Alleen en samenwerken

Alleen en samenwerken We ervaren meer en meer de behoefte om ons eilandje te verlaten om samen te werken. Dit is althans hier en daar merkbaar. De kracht van samenwerken en bewust kiezen vanuit gelijkwaardigheid en wederzijdse inspiratie, zorgt ervoor dat er synergie ontstaat, waardoor je sterker, krachtiger wordt en groter dan de afzonderlijke delen. We worden geleid om open te blijven staan voor andere zielen met wie we vanuit gemeenschappelijke waarden en gedragen visie als evenknieën kunnen samenwerken.
We mogen onszelf toestaan onze horizonten te expanderen en dit is nu de tijd waarin de nieuwe tijdswaarden meer gestalte krijgen via samenwerking. Hier horen geen concurrentie, jaloezie, naijver en puur eigenbelang geen ruimte meer te krijgen. Zodra dit om de hoek komt kijken, zijn we nog niet innerlijk sterk genoeg om met anderen samen te werken zonder onszelf te verliezen in ego-issue resoneert met je hart. Anderzijds mag je ook leren te springen, de kans te wagen om samen te werken.
In een samen hartsgedragen samenwerking stroomt de goddelijke inspirerende scheppingskracht. Dat maakt elkaar tot evenknieën.
Je hoeft geen compromissen te sluiten, je hebt respect voor je grenzen en de grenzen van anderen, en je vertrouwt erop dat wanneer het de bedoeling is samen te werken, je een manier zult ontdekken dat je niet elkaars concurrent bent maar zelfs elkaar op een voedende manier aanvult en elkaar oprecht vanuit vreugde complimenteert.
Je hoeft jezelf niet in de schaduw te zetten, jezelf weg te cijferen in de samenwerking met anderen, de kracht van samenwerking is dat iedereen zichzelf is en zichzelf laat zien.
Ook in het werk op een spirituele lijn hoeven we niet bang te zijn tekort te komen door elkaar collegiaal te inspireren, te ondersteunen en klanten door wederzijdse oprechte betrokkenheid op de juiste manier in het moment de beste hulp aan te bieden. En hierbij zie ik ook het eerlijk discreet durven doorverwijzen. Angst bij deze is zo onnodig en belemmert onze spirituele groei als spiritueel hulpverlener. Maar dat is mijn visie en beleving.

Warme groet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com