Paragnost Eddie en Consulenten

Afscheid van 2017

Afscheid van 2017is zover het einde van het jaar nadert en velen hebben het pittig gehad.
We weten allemaal dat het een tijd is geweest van vallen en opstaan en dat we de schouders eronder moesten zetten. Dat is het leven zoals we het kennen en waar we inmiddels aan gewend zijn geraakt lijkt het wel.
Wat we nooit mogen vergeten lieve mensen is dat het niet bepaald is hoe je je leven indeelt daar ben jij toch echt nog degene die er de baas over is.

Jouw leven is van jou en van niemand anders onthoudt dat ook in het nieuwe jaar.
Veel dingen krijgen meer structuur en je kan merken dat alles ondanks de verschuivingen van de planeten toch een andere klank zal gaan krijgen.
Het is ook waar jij jezelf mee verbindt dat weet je inmiddels ook. Er zal ons nog meer om de oren worden geslagen het aankomende jaar dus wat doe je daaraan?
Juist meegaan met de stroom en alleen heel dicht bij jezelf en je eigen wensen blijven want de energieën blijven krachtig en meegaan in wat zich aandient is tot nu toe het beste gebleken.

En onthoudt ook dat overal oplossingen voor zijn. Problemen zijn er om opgelost te worden dus in die hoedanigheid bestaan ze dan ook niet echt.
De mens lijdt dikwijls het meest door hetgeen hij vreest en ‘’wat nooit op zal komen dagen’’ dus ja een mens vreest wat af’’’ en dat is dan ook een ding wat mag worden aan gepakt in het nieuwe jaar.
Pak je angsten aan en stuur je vrees weg en ga voor een ander leven in een andere manier van denken en handelen.
Makkelijk is dit niet hoor ik je zeggen maar dat is nu juist hetgeen je in vast zit.
Deze manier van denken houdt je op je plaats en geeft je niets anders dan kopzorgen.
Ben jij werkelijk voor de volle honderd procent overtuigd dat iets gebeurd, dan ervaar je meestal ook dat dat zo gebeurd.
Mindset veranderen en echt overgave aan het leven leren ontwikkelen dat is nog steeds de enige oplossing.

Nu weet ik wel dat er verschillende soorten mensen zijn met verschillende karakters en uiteenlopende manieren van zijn/leven. Maar je kan zeker wel eens kijken naar hoe je in het leven staat dat zou al een enorme verandering kunnen zijn in je leven.
Is alles zo zwart of wit? Nee hoor er is ook een grijsgebied en dat zou je best eens mogen verkennen. Niet alles hoeft tot op de bodem worden uitgezocht dat geeft juist een gevoel van ik moet vasthouden tot ik het weet gevoel en daar verlies je enorm veel energie mee.

Dingen komen toch wel aan het licht dus maak je geen zorgen voor morgen en relativeer veel meer. Je zal zien dan dit je meer energie zal geven en dat je er een blijer mens door wordt.
Met wie ga je liever om met blije mensen of met sombere mensen?
Ook duidelijk toch? Je omringt je met positieve mensen die je een stukje energie meegeven waardoor jij je ook weer beter gaat voelen.
Niet voor niets dat we zo verschillend zijn toch? Maar wel is het zo dat we niet mogen blijven hangen in al die miserie dat maakt ons triestig en ongelukkig en daar hebben we geen zin meer in.

Kies voor een blij en gelukkig leven in 2018 en pas je voeding aan dat is superbelangrijk voor geest en lichaam waardoor je gedachten ook andere impulsen krijgen. Het spreekwoord zegt niet voor niets ‘’je bent wat je eet’’. Voeding maakt je sterk en krachtig en vol energie maar eet wel voeding en geen lege fastfood zooi dat maakt je neerslachtig en vermoeid.
Het einde jaar nadert maar in feite is het maar één dag verder waardoor we in een nieuw jaar belanden.
Dus ja we nemen wel alles gewoon mee het nieuwe jaar in, hou er goed rekening mee dat het niets verandert als jij zelf niets aan je leven doet.

Beloof jezelf tenminste één ding, dat je meer open staat voor verandering dat je beter luistert naar je innerlijke stem, dat je meer openstaat voor je medemens, dat je meer geniet en plezier hebt van alles wat het leven je biedt en dat je meer van jezelf gaat houden. Het allerbelangrijkste wat je jezelf kan schenken is eigenliefde.
Ga ervoor zou ik zeggen en morgen als de kalender het jaar 2018 aanwijst zal alles nog steeds hetzelfde zijn behalve de liefde voor jezelf die mag er als eerste aandachtspunt op staan.

Mooier nog kun je op je kalender een affirmatie zetten die je dagelijks 2 keer opnoemt in de morgen en in de avond.
‘’Ik hou van mijzelf zoals ik werkelijk ben en ik accepteer en vergeef mijzelf met al mijn tekortkomingen en gebreken voor nu en de nabije toekomst vanuit welk lang verleden dan ook zodat ik ze kan transformeren naar een betere versie van mijzelf ‘’.
Als je deze affirmatie ‘s morgens en ‘s avonds uitspreekt dan gaat je leven zeker in een positieve zin veranderen.

Ik wens jullie allen een gezellig uiteinde van het jaar 2017 en een gelukkig, gezond en bewust 2018.
Warme knuffel,

Elisa-Lis box 68 Paragnost-Eddie