Paragnost Eddie en Consulenten

ACHTPUNTIGE STER-MEDITATIE

ACHTPUNTIGE STER-MEDITATIEDe achtpuntige meditatie is een prachtige meditatie om de verborgen essentie van de Atlantische verbinding tussen lichaam en geest te maken.

Deze ster is een belangrijk sterrenbeeld voor stabiliteit en evenwicht van de aarde, en verschijnt nog in veel culturen zoals bv de acht paden van Boeddha, de acht noten van het octaaf in westerse tradities, geluiden van het octaaf leren alle heiligen om gelukkig te zijn.

Het getal acht heeft een universele betekenis: het brengt evenwicht, harmonie en kosmische orde en wordt beschouwd als een poging van de sterren en de mensheid om de eenheid van de totale scheppng te begrijpen en te delen.

Neptunus is de achtste planeet, heeft een blauwachtige tint door het ijs dat de rotsachtige oppervlakte bedekt.  Neptunus weerspiegelt het oppervlak van de blauwe planeet, de aarde. Poseidon of Neptunus was de god van de zee, en was verbonden met de natuur van Atlantis. Het zeerijk van Poseidon wordt in verband gebracht met het emotionele lichaam en de onbewuste geest van de mensheid. Bij de achtpuntige ster-meditatie versterk je het Atlantische experiment in je lichaam, en breng je een diepe verbinding met God tot stand.

Je kan deze prachtige meditatie inspreken, zodat je die zo vaak je wilt, beluisteren.

1. Zoek een rustige plek waarin je voor een tijdje ongestoord kan verblijven…een stukje zachte achtergrondmuziek, een etherische olie naar jouw keuze branden of wierook, een kaarsje…breng zelf de sfeer aan in jouw stille ruimte waar je je prettig bij voelt.

2. Voel dat je ruggengraat recht is, maak contact met de grond ( aarden) zodat je goed geaard blijft.

3. Ga een paar keer rustig ademen en versterk de liefdesenergie in je ruimte. Je hele energieveld wordt opgevuld met een zachte liefdevolle energie.

4. Stel je nu voor dat er een gouden lichtstraal door je ruggengraat stroomt, verder naar die lagen onder je tot je de kern van Moeder Aarde aanraakt.

5.Breng de gouden straal terug naar omhoog, helemaal door je heen, laat hem door de bovenkant van je hoofd naar buiten komen, waar hij zich verbindt met Neptunus.

Stel je voor dat je Mars, Jupiter, Saturnus en Uranus voorbijvliegt…en bij Neptunus aankomt.

6. Neem hiervoor je tijd, rust even uit, want je zal voelen dat deze krachtige verbinding heel diep je energieveld binnenkomt.

7. Adem de energie van Vader Hemel in, terwijl je het licht door je hele fysieke wezen ziet en voelt stromen. Voel hoe je de blauwe Neptunus-energie inademt.

8. Doe dit nu achtereenvolgens ACHT KEER, zodat je jezelf verbindt met de symboliek van de lichaam- en geestverbinding van Atlantis.

9. Leg nu je beide handen op je hartchakra en laat de klank HAAA drie keer door je hart klinken, zodat je wordt verbonden met jouw eigen specifieke noot.

10. Laat daarna drie keer het geluid HEEE door je achtste chakra stromen – door het achtste chakra stroomt nog meer kosmische Neptunus -energie in je wezen.. Het achtste chakra symboliseert de kracht van het Universele hart.

11. Rust dan weer even uit en ervaar de buitengewone energie in je lichtlichaam binnenkomen en een dieper verbinding met Atlantis creëert.

12. Visualiseer nu twee diepblauwe achtpuntige sterren die je hartchakra bedekken, één aan de voorkant en één aan de achterkant, laat ze meedraaien met de klok terwijl je drie keer RA MA TI MA zegt. Herhaal deze RA MA TI MA nog drie keer. Het is een oude Atlantische Chant dat ‘ AL HET HEILIGE IS GEZEGEND- AL HET GEZEGENDE IS HEILIG ‘ betekent.

13. Neem terug even pauze en rust en absorbeer de bijzondere energieën die door je hart stromen, als de poort die de heilige eenheid tussen lichaam en geest, het intuïtieve en het cognitieve, het stoffelijke en het hemelse verenigt.
Geniet van deze mooie meditatie, veel liefs
Medium Mieke

www.miekecoigne.com