Paragnost Eddie en Consulenten

21 Augustus 2017 Nieuwe Maan

21 Augustus 2017 Nieuwe Maan21 Augustus 2017 Nieuwe Maan in Leeuw- Totale zonsverduistering- Total eclipse

Inleiding
Morgen krijgen we een volledige zonsverduistering, hetgeen betekent dat poorten worden geopend naar een nieuwe toekomst voor dat deel van ons leven waarin we uitgedaagd worden! De volledige verduistering zal voornamelijk te zien zijn in de V.S.
Uiteraard is het aan ons of we hier gebruik van maken of niet. Het Universum grijpt in en wij worden door bepaalde gebeurtenissen teruggezet op ons pad, of we hier nu klaar voor zijn of niet, dat het gebeurt, wordt voor de meesten van ons heel duidelijk.
Als we even terugkijken naar de geschiedenis is het duidelijk dat er veel angst leefde voor eclipsen. De hemel werd donker, honden begonnen te huilen en natuurlijk waren mensen totaal van slag hierdoor. De schuld voor bepaalde gebeurtenissen werd verklaard vanuit de eclips. Eigenlijk kan je het zo stellen: iedereen is op aarde gekomen om een taak te verrichten, en in principe heeft je ziel een missie, heeft je leven een doel, alleen is het voor ons, mensen, niet evident noch gemakkelijk naar onze ziel te luisteren en ons te laten (mis)leiden door het ego.
We kunnen gemakkelijk door het leven ( en de liefde) worden af-geleid en voor we het goed beseffen zijn we een heel ander pad opgegaan. We raken verstrikt in het pad dat ons werd voorgegaan, voorgekauwd en in relaties die niet gebaseerd zijn op werkelijk verbinding. Veel mensen willen weten of een ex-geliefde terugkomt, terwijl de meesten diep in hun hart echt weten dat een terugkeer een verdere afdwaling is van een gelukkig, vreugdevol leven. En toch….en dan komen die eclipsen en we worden teruggeplaatst naar waar we bedoeld zijn. Dus deze niet-voorzien en ongeplande veranderingen van het leven, die echter overwegend wel positief zijn, eigenlijk is het vrij simpel. De grootste hindernis is dat onze ‘ ego’s ‘ niet blij zijn met deze niet-voorzien en ongeplande veranderingen van het leven.

21 Augustus 2017 Nieuwe MaanBlijf dus niet te lang hangen in het verleden, wil je niet teveel ‘ last ‘ ondervinden van de komende eclips. Kijk naar waar het leven vraagt naar verandering. Jij alleen kan die verandering creëren en doe je het zelf niet, dan krijg je ongetwijfeld nog situaties op je pad die je bijna zullen laten zien waar je jezelf blijft in vastzetten.
In dit blog wil ik het praktisch houden, temeer omdat je bij www.inzicht.com ( + Astrologie voor de Ziel ( Kaypacha) www.gooverscounseling.com en nog wel andere astrologen kan lezen wat de diepere betekenis en impact is van die vnl totale maansverduistering. Dat de impact van deze totale maansverduistering zowat 2,6 jaar duurt, heb ik ondertussen bij www.inzicht.com gelezen. We krijgen echt alle kansen om verder te groeien, bewuster te worden , hartsverbindingen te creëren die gestoeld zijn op gelijkwaardigheid, samenwerking en samenvoegen. Dat de strijd nog doorgaat op mondiaal vlak is de spiegel die ons wordt voorgehouden waarin wij op micro-niveau, in onze eigen kleine kringen en in onszelf nog steeds de strijd voeren. Hoe duidelijker kan het ons nog worden getoond? Hoe snel volgen op mondiaal vlak de gebeurtenissen zich op? Hoe fel reageert onze Moeder Aarde op dit alles? We kunnen onze ogen niet langer sluiten…of wel? Alles wat nu aan ons uitvergroot getoond wordt, is een heel groot signaal dat het tijd is de verbinding in onszelf te herstellen op hartsniveau.
De Nieuwe Maan van 21 augustus staat in Leeuw, tijd om het leven voluit te vieren, want de kracht van leeuw is de energie van plezier, vreugde, grootmoedigheid, en ook wel een beetje aandacht trekken. Ergens hebben we allemaal ergens in onze geboortehoroscoop een Leeuw. Het is ook belangrijk meer ruimte en aandacht te geven aan onze creatieve talenten, iedereen heeft die, alleen zijn die talenten door omstandigheden onderdrukt. Schilderen, zingen, schrijven, koken, tuinieren….een goeie tijd om weer met het creatieve deel in jezelf in contact te komen. Tijd om je hart te openen, verbinding te maken met je innerlijk kind, het speels kind in jezelf, transformatieprocessen hoeven niet zo zwaar doorleefd te worden, wij, volwassenen staan hier soms veel te serieus in, net zoals in relaties….ik zeg vaker wat meer licht- en luchthartig om te gaan met het leven, in relaties. Het lijkt dan wel of ik een vloek uitspreek…of de woorden niet worden begrepen of anders worden geïnterpreteerd.
Tijd om de liefde voor jezelf terug te halen, waar je je zelfliefde ooit verloren bent, waar je verleerd hebt om jezelf in de bloemetjes te zetten, jezelf wat schouderklopjes te geven…gebruik deze energie om weer in aanraking te komen met wat je aan jezelf goed, geweldig, fantastisch vindt…dit is geen arrogant gedrag, dit gaat louter over jezelf en niet in verhouding tot anderen. Het gaat niet over beter zijn, hoger geplaatst, spiritueler zijn dan…liefde voor jezelf voelen, liefde voor wie je bent voelen is geen teken van arrogantie, het is goed voor je zelfvertrouwen en het draagt bij aan je verdere groei en bewustZijn. Jij bent uiteindelijk de leider van je leven, laat dat jouw doel worden.
Kan je ook eens genieten van je leven? Leeuw wordt gesymboliseerd door de stralende hete zon en aangezien de Nieuwe maan in Leeuw staat is het tijd om te je laten zien zoals je je voelt, zoals je bent, je mag je maskers laten vallen, je hebt het echt niet meer nodig om je veilig te voelen, om geliefd te worden, om meer succes te boeken, om interessanter te zijn. Jij bent een fantastisch persoon en jij draagt ertoe bij in deze bijzondere tijd. Als anderen je misschien wat opschepperig vinden, is dat goed, laat het jou tenminste niet afhouden van de mens die je bent, zolang je er anderen niet mee schaadt, of het licht van hen ontneemt. Je bouwt enkel nog goed karma op.
Hou ook nog rekening met de lopende retrograde planeten ( zie vorige blogs) die ervoor kunnen zorgen dat je nog even terug dient te keren naar onafgemaakte zaken uit het verleden, pak deze nu tot op de bodem aan. Voeg er zelf geen drama’s aan toe, want dit zijn de grote verleiders van het ego, weet wat er ook allemaal verder op grotere schaal gebeurt doch laat dit evenmin voedsel zijn voor een toenemend angstgevoel of gevoel van hopeloosheid. Alles wat gebeurt, gebeurt niet zomaar of toevallig, het maakt deel uit van een intense grote shit-shift, weet dat er na een langdurende chaotische periode weer rust en evenwicht komt. Laat die rust en evenwicht er in eerste instantie vanuit jezelf komen, want jij bent je eigen anker. Deel dit met anderen om je heen, creëer niet meer dualiteit in je eigen leven door je vanuit je ego te distantiëren van mensen die nog niet ‘ zover ‘ zijn en te oordelen als lager. Weet dat we allen onderweg zijn , ieder in zijn eigen klasje met klasgenootjes die elkaar tot steun zijn. Als je dit alles op die manier bekijkt, ga je de leerlingen die een klasje verder lager zitten evenmin verwijten dat jij een klasje hoger, verder zit en je beter voelen? Je aanvaardt dat dit de leerlingen zijn van een ander klasje, die ook hun best doen om op vooruit te komen en de volgende keer in hetzelfde klasje als jij te zitten…Spiritualiteit op Aarde is niets meer dan je leven op aarde op een zo fijn mogelijke manier door te brengen, te leren, te ont-wikkelen, te genieten, te ervaren , te delen : kortom: de keuze te maken om een hemel of hel te creëren.

Met Nieuwe maan kan je je eigen ritueel neerzetten- een paar richtlijnen kunnen je alvast verder helpen:

• Waarvoor ben je allemaal dankbaar?
• Denk eens aan de mensen die in je leven zijn en met wie je je gelukkig voelt?
• Waarvoor ben je in de loop van deze maand dankbaar voor geweest?
• Wat zijn voor de komende vier weken je hartswensen, neem een groot blad papier en formulier op

een creatieve manier jouw verlangens, hoe meer positieve energie je steekt in je hartswensen, hoe krachtiger je werkt met de trillingen het manifesteren via de wetten van de aantrekkingskracht. Voel met al je zintuigen hoe je wensen/ verlangens afgestemd zijn op je hart, op je ziel. Beeld je de vreugde in die je voelt, zie het in je verbeelding gebeuren- zie het werkelijk – voel het resultaat in je lichaam- voel nu al hoe het is voor je als je wenst zichtbaar wordt. Wees in dit ritueel ook heel eerlijk.

• Welke stappen ga je zelf zetten om je verlangens en wensen te realiseren?
Als je ervaring in het verleden is geweest dat je verlangens en wensen niet ‘ uitkomen ‘ dan is het hoogtijd om te overwegen ( en dat bedoel ik met ‘ eerlijk ‘) of je wel het voor juiste voor jou hebt gewenst. Sommige dingen zijn niet bedoeld om te gebeuren! We vertrouwen erop dat het universum het beste met ons voorheeft! De mantra ‘ OM NAMO NARAYANI ‘ hetgeen betekent ‘ Ik geef me over aan de goddelijke Moeder ‘.
Wat kan je beter niet wensen…
Wensen dat de ander verandert ( in een relatie vb) je kan wel hopen dat een kikker plots in een prins verandert….je kan wel hopen dat die persoon voor wie jij gevoelens hebt trouw is aan jou ….nieuwemaanswensen grijpen nooit in in de vrije wil van de ander! Stel dat je in een heel toxische relatie zit, en je hoopt dat via jouw nieuwemaanswensen jouw partner stopt met geweld, met drinken…waarom zou je niet voor jezelf de verandering creëren van een gezonde relatie in plaats van te wensen dat je huidige partner verandert. Het kan dan wel een cliché lijken, maar het is niet realistisch verandering te wensen, als de ander dit zelf niet inziet, niet wenst.
Een ander persoon wensen….je kan de partner van iemand voor jou wensen in het geval je verliefd bent op iemand die niet vrij is. Dit werkt evenmin in nieuwemaansrituelen, omdat het universum niet respondeert met het overtreden van de vrije wil van de niet- vrije persoon. Je kan wél een partner wensen die beschikbaar is ( en ook hier is het belangrijk om aandacht te geven aan de manier waarop je met de wetten van de aantrekkingskracht aan het werk gaat).
Het belangrijkste bij iets wensen is dankbaar zijn voor hetgeen je al hebt, voor hetgeen er al is in je leven. Iets aantrekken vanuit jaloezie, blokkeert dankbaarheid en blokkeert ook verdere manifestatie.

Werk met de wet van intentie en verlangens. Als je in balans bent met de Nieuwe maan en je wensen doet, activeer je automatisch de Wet van intentie en verlangens en eenvoudig betekent dat je je toekomst creëert in het heden.
Laat alle ‘ gehechtheid ‘ aan wat je wenst los . Hoe minder we aan mensen en dingen ‘ gehecht ‘ zijn, hoe gemakkelijker ons leven gaat stromen. Als we obsessief en geobsedeerd zijn door iets of iemand, en bevestigen we onbewust dat we iets/ of iemand niet hebben, en hoe vaker we dit bevestigen, hoe meer we iets/ of iemand niet hebben. Dat is de Wet van Aantrekkingskracht in volle actie.
21 Augustus 2017 Nieuwe MaanHet lijkt wat tegenstrijdig te zijn, doch het vertrouwen houden dat het universum op de meest krachtige manier met ons meewerkt, ten goede van iedereen ( of helemaal niet! ) is van het grootste belang. Wat het universum met jouw wensen doet…en hoe jouw wensen en verlangens voor jou gemanifesteerd zullen worden…hoeft niet onze zorg te zijn. Ook al minstens één keer ervaren dat hetgeen voor jou op je pad komt, nog veel beter is dan hetgeen je je gewenst had? Omdat het universum eenvoudig nog iets veel beter voor jou in petto had. Al eens bij stilgestaan? Om die reden is het dus belangrijk onze hechting, verwachting zoals wij voor ogen hebben hoe en op welke manier het universum voor ons zorgt, helemaal loslaten en dit ten goede voor iedereen, voor het allerhoogste welzijn.
Richt je voor de komende weken op je ziele-sterchakra ( achtste chakra) met een prachtige magenta kleur. Hier is het karma van onze voorouders en familie opgeslagen. We kunnen uit de karmische kringloop stappen door met dit chakra te werken. De ziele-ster chakra stimuleert onze spirituele groei. Laat los en gun het jezelf helemaal vervuld te zijn met goddelijk licht. Zie dit chakra draaien, boven je hoofd. De begeleidende Aartsengel URIEL leidt ons en geeft ons alles door wat Hij weet, alles wat onze groei ten goede komt. Je hoeft niets bijzonders te doen dan enkel contact te maken met AE URIEL en om hulp te vragen, je volledige potentieel waar te maken waarom het gaat, ten goeie van de samenleving. Bedank de ingevingen die je mag ontvangen met jouw heldere kanalen.

Opgestegen Meester KWAN YIN helpt ons ons te verbinden met goddelijke wijsheid en liefde en brengt mannelijke en vrouwelijke tegenstellingen in balans. Dit is nu een krachtige intense tijd om het vrouwelijke en mannelijke deel in onszelf te integreren.
Geniet van de mooie reis in jezelf, laat het maar allemaal komen zoals het komt, vier je leven, vier het leven, want dit is jouw leven! Leuk weetje: morgen treedt Bonny Tyler op ( in V.S.) en aangezien de eclipse voornamelijk in de V.S. waar te nemen is, brengt ze het ons door allen ( denk ik) gekende
‘ECLIPSE OF THE HEART’. Een ideetje om deze mooie song mee te zingen, of te luisteren…

Engelenmedium Mieke Box 45
www.miekecoigne.com